برای نمایش بهتر وب سایت از ورژن جدید مرورگر فایرفاکس یا گوگل کروم استفاده نمایید.

دانلود ورژن جدید فایرفاکس دانلود ورژن جدید کروم
تاریخ : شنبه 24 ارديبهشت 1401
کد 65

 کنگره سالمندی سالم (پنجمین نشست بین المللی علوی) با شرکت اساتیدی از هشت کشور خارجی از جمله پروفسور علوی و با حضور ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی تبریز و همچنین حضور دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت، صبح روز سه شنبه بیستم اردیبهشت 1401 در دانشگاه علوم پزشکی تبریز و توسط پژوهشکده سالمندی برگزار شد.

دکتر یونس پناهی در مراسم افتتاح کنگره با اشاره به همزمانی کنگره بین المللی سلامت سالمندان با نشست معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور در آذربایجان شرقی، گفت: جمعیت جهان رو به سالمندی است و ده درصد جمعیت ایران را سالمندان تشکیل می دهند. 
وی با اشاره به لزوم توجه به ارتقا کیفیت و سطح زندگی سالمندان، افزود: قطعا امید به زندگی در سالمندان، کمک خواهد کرد سالمندی سالم و راحت تری داشته باشند و در نتیجه این عدد افزایش خواهد داشت. 
وی ادامه داد: جمعیت سالمندان با مسائل و مشکلات مختلف روبرو است و علت آن نیز تفکر اشتباه و باورهای غلط است که بعد از سنین ۶۰ تا ۷۰  سال توانایی افراد پایین می آید، از این رو جمعیت سالمندان با انزوا نشینی و اختلالات مختلف سلامتی روبرو می شوند. 
معاون تحقیقات و فناوری وزیر بهداشت با بیان اینکه در حوزه تحقیقات و فناوری باید برای ارتقا توانمندی این جمعیت که خدمات بزرگی را در جامعه انجام دادند، پژوهش های بیشتری انجام گیرد، گفت:  مراکز و دانشگاه هایی که در این حوزه زیرساخت و متخصص دارند تقویت شوند و تخصص مربوط به سالمندی افزایش یابد. 
وی با اشاره به اینکه سلامت روان و جسم برای ادامه زندگی بسیار مهم است، افزود: ما می توانیم با تحقیقات، سن شروع سالمندی را با تاخیر بندازیم و علائم کم توانی را به سنین بالاتر ببریم.
همچنین دکتر بهمن نقی پور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در مراسم افتتاح این کنگره با بیان اینکه پیشرفت های علوم پزشکی و بهداشت و ترویج آموزش،  امید به زندگی و طول عمر در سنین  سالمندی در سطح جهان را افزایش می دهد، افزود: سلامت جسمی، روحی، اجتماعی سالمندان از اهمیت والایی برخوردار بوده و در دستور کار جوامع بین المللی قرار گرفته است. 
وی افزود: مسئله سالمندی پدیده ای است که در طی سالیان اخیر به دلایل مهمی از جمله ارتقا سطح کیفی زندگی در این سنین و کاهش میزان مرگ و میر حائز اهمیت است و لذا مقابله با چالش های و اتخاذ سیاست های مناسب بسیار اهمیت دارد. 
وی ادامه داد: برگزاری کنگره بین المللی سلامت سالمندان این فرصت را پیش می آورد تا با حضور متخصصان خبره و پژوهشگران جوان و ارائه تجربیات و ثمره مطالعات و تحقیقات آنان در مباحث و موضوعات سالمندی، زمینه های علمی جهت حصول پیشرفت و بهبود وضعیت سلامت سالمندان مهیا گردد. 
ارتباطات علمی زمینه ای در خصوص سالمندی این امکان را فراهم می کند که این دوران در توانمندی فرد اثر کمتری بگذارد، ادامه داد: این ارتباطات در کنگره های ملی و بین المللی بسیار خوب جریان می گیرد و قطعا به داشتن زندگی طولانی و گذراندن سالمندی سالم این قشر جامعه کمک می کند. 
وی در انتها خاطرنشان کرد: امیدواریم کنگره بین المللی سلامت سالمندان، قدم مثبتی در ایجاد سالمندی سالم در سطح جامعه و جهان داشته باشد‌. 
این گزارش حاکی است، کنگره بین المللی سلامت سالمندان که همزمان با پنجمین نشست سالیانه بین المللی علوی و هفته سلامت برگزار شد،  پنج وبینار با عناوین اختلالات عضلانی اسکلتی در سالمندان، اختلالات شایع روانپزشکی، اختلالات نورودژنراتیو و تازه های تشخیصی و درمانی در سالمندان، کووید 19 و سالمندان و سالمندی سالم برگزار می شود.







  • تایید شده
  • در 1401/02/24
  • ساعت 8:54