کارگاه Good Clinical Practice) GCP) با تدریس جناب آقای دکتر مسعود سلیمانی دودران و سرکار خانم دکتر لیلا جانانی توسط پژوهشکده سالمندی ( معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز) و مرکز کارآزمایی بالینی دانشگاه علوم پزشکی ایران در تاریخ 18 و 19 دی 98 برگزار خواهد شد.
این کارگاه به معرفی مفاهیم متدولوژی کارآزماییهای بالینی و Good Clinical Practice میپردازد. محتوای کارگاه شامل سخنرانی، بحث و تمرین و دریافت بازخورد از استاد و تسهیلگر کارگاه است. در این کارگاه به آموزش اصول طراحیهای مختلف کارآزمایی بالینی و نکات اصلی متدولوژیک آن، پروتکل و گزارش نویسی استاندارد کارآزمایی بالینی، مفاهیم Good Clinical Practice) GCP) و قوانین و گایدلاینهای مرتبط با آن پرداخته میشود.
مخاطبان: اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، محققان پسادکترا، رزیدنتها، داروسازان بالینی یا صنعتی و دانشجویان دکترای تخصصی که تمرکز پژوهش آنها بر کارآزماییهای بالینی دانشگاهی یا در همکاری با بخش صنعت است.
زمان: ۱۸ و ۱۹ دیماه ۱۳۹۸ (از ساعت ۸:۰۰ لغایت ۱۷)
مهلت ثبتنام: یکشنبه ۱۵ دیماه ۱۳۹۸ ساعت ۱۴ بعدازظهر
ظرفیت: ظرفیت کارگاه ۲۵ نفر (+ ۵ نفر دانشجو) است.
هزینه شرکت در کارگاه برای شرکت کنندگان دانشگاهی: 250 هزار تومان (تخفیف برای دانشجویان 150 هزار تومان)
هزینه شرکت در کارگاه برای شرکت کنندگان از بخش خصوصی: ۵۰۰ هزار تومان
شرایط شرکت کنندگان:
- تکمیل فرم ثبتنام و واریز هزینه ثبتنام
- متقاضیان میبایست مبانی اولیه اپیدمیولوژی و آمار حیاتی را گذرانده باشند.
- اولویت با اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی تبریز است.
- چنانچه متقاضی شرکت در این کارگاه، سابقه ارسال طرح با متدولوژی کارآزمایی بالینی به مؤسسه نیماد را به عنوان متقاضی اصلی داشته باشد در اولویت قرار دارد.
- در صورت عدم رسیدن به حدنصاب ۲۵ نفر ثبتنام کننده کارگاه برگزار نخواهد شد
گواهی شرکت: شرکتکنندگانی که
دو روز کامل کارگاه شرکت داشته باشند، گواهی شرکت در کارگاه که به امضای رئیس مؤسسه ملی توسعه تحقیقات علوم پزشکی ایران، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز و نماینده مدرسان کارگاه رسیده است، دریافت خواهند کرد.
مکان کارگاه: تبریز- دانشگاه علوم پزشکی تبریز- کتابخانه مرکزی
برای دریافت برنامه کارگاه
کلیک کنید.
لینک ثبت نام:
http://nimad.ac.ir/content/197/RCT-GCP_Tabriz